Første og andre desember ble en begivenhetsrik helg i Hemsedal, med skidemo, slopestylekonkurranse for barn og junior, julegrantenning og besøk av mannen som vi alle ønsker oss harde, lange pakker fra i år. Se bildeserie her.

De fleste av landets skileverandører samt mange andre utstyrsleverandører i vintersportsbransjen var på plass i Hemsedal for den etterhvert tradisjonsrike demohelgen. Lørdag og søndag sto telt og skistativer med kjente navn som Fischer, K2 og Völkl, samt mindre kjente som Klint og DPS side om side ved Hemsedal Alpin Lodge. Og mens årets skinyheter gikk i sytteltrafikk ut fra teltene og opp i bakkene, fikk nye og gamle små og mellomstore ski- og snowboardtalenter vist sine beste parktrks for publikum, dommere, foreldre og venner i konkurransen Hemsedal Junor Park Attack. Som om ikke det var nok viste etterhvert også nissen seg fram, og mottok nok mang et ønske om nye ski fra testere som hadde funnet sin favoritt blant nyhetene tidligere på dagen, før juletreet i bunnen av bakkene ble tent.

Og skiføret? Det var det ikke mye å si på, hverken i eller utenfor løypene. Med hvite topper, hvite trær og store hvite hauger med nyprodusert kunstsnø over alt på fjellet, ble dette virkelig en helg med skikkelig vintersteming. Noen hvite kinn, neser og tær kan det dog også ha blitt denne helgen - også kanskje for noen av representantene som sto stille og delte ut demoski ute i under 20 minusgrader hele dagen.

Se også bildeserie fra første adventshelgen i bakkene andre steder i landet.