Hvordan går det med julehandelen? Her er en gave som funker til svigermor, oldemor på toten, onkel tom og tante fiolett, naboen, kollegaen, pappa, mamma, bestemor, lillebror, storebror, lillesøster, deg selv og alle andre - enten de er født med stumpeski på beina eller ikke.

Endelig har twintip-revolusjonen nådd miniskienes verden for fullt. I et design som ikke bryter med den gamle gode stumpeskien. Onefoot har tatt stumpeskiene med inn i den nye skolen, bøyd opp baktuppen og byttet ut norgesreimene med binding av funksjonelle snowboard-type uten å bryte med den enorme kulturarven og det estetiske kunstverket som ligger i flere tiårs designtradisjon for små, billige planker i plast.

LES OGSÅ: Julegavetips for smøreboden - skilærerinnekalenderen

På hytta, i byparken, i terrengparken, i løypa, på jordet, i hagen, i juleferien, i påskeferien og vinterferien - denne kommer garantert til å gi mye glede til den som får den til jul og de som får låne den. (Og kanskje litt blåmerker her og der.)

Onefoot miniski kjøper du på onefoot.no til 349 kroner, som nok er innafor julegavebudsjettet til de fleste. Men vær kjapp og bestill nå, hvis de skal komme fram før den store dagen.