Nå er det i gang igjen. Tour de Ski er tilbake for 2013-sesongen, med sju utfordrende etapper fra Oberhof til Val di Fiemme. Northug har akkurat tatt ledelsen, men det hele avsluttes i slalombakken med den ultimate utfordringen.
 
Oberhof - Val Müstair - Toblach - Val di Fiemme 

Sju etapper på fire arenaer er det som står på menyen for årets Tour de Ski, som startet i Oberhof den 29. desember. Programmet er noe redusert i og med at VM i Val di Fiemme venter så nært innpå touren, men dette er likevel en tøff prøvelse for deltakerne. Som vanlig avgjøres det hele kommende søndag på mellomstasjonen av Alpe Cermis i Val di Fiemme, etter at langrennseliten har tatt seg en en tur i slalombakken - i "feil retning".

Tradisjon tro avsluttes Tour de Ski i Val di Fiemme, som i år også er vertssted for ski-VM. Lørdag er det fellesstart 10km for kvinner og 15km for menn på stadion i Lago Tesero. Søndag går klatreetappen opp slalombakken Olympia III til midtstasjonen på Alpe Cemis. Da venter 9 kilometer og 425 meter høydeforskjell, som den ultimate prøvelsen.

Foretrekker å kjøre riktig vei i slalombakken, kan du lese litt mer om hva Val di Fiemme har å by på utenom både Tour de Ski og Ski-VM her: Val di Fiemme - mer enn bare Ski-VM

Mer informasjon om finaledestinasjonen Val di Fiemme finner du her.