Eikedalen Skisenter utenfor Bergen fikk i uken et godt påfyll med nysnø, og kan nå tilby fine løyper og syv av åtte heiser i sving.

Endelig ser det ut til at sesongen drar i gang på ordentlig, med et godt dekke av natursnø også lengst i vest. Tørke i de kalde periodene og mildvær når det har kommet nedbør har vært en gjenganger på Vestlandet denne sesongen. Men sist uke kom endelig nedbøren som snø og enda mer ser ut til å være i vente. Det trengs fortsatt litt snø for å dekke avblåste partier på toppen før stolheisen kan åpne, men Eikedalen har allerede hatt flere gode helger med besøkende likevel. 


- Fredag hadde vi 1000 gjester innom anlegget takket være skolefri mange steder. Lørdag hadde vi 1800 innom og det er bra, sier daglig leder Fredrik Tønjum.

Søndag var det også bra besøk i Eikedalen, men litt mer grått vær enn de foregående dagene. Midt på søndagen var det -3 grader og snøfall. Søndag kunne Eikedalen rapportere 10cm nysnø, og mandag 15cm. Tirsdag er det meldt ytterligere 15cm nysnø i Eikedalen, slik at forholdene ser meget gode ut framover. 

Eikedalen holder nå åpent daglig mellom 08.30 og 16 og har kveldskjøring tirsdag-fredag fra klokken 17-21.