Påsken var fantastisk, avslutningen på tegner like bra. Skistar Trysil runder av sesongen med Trysilsmellen 12.-14. april og Ski Out Race 20. og 21. april.

April er en herlig måned på fjellet. I Trysil er snøen nesten like bra som i februar, sola varmer i hytteveggen og i bakken er det underholdning og masse morsomme aktiviteter som hele familien kan være med på. 

Driftssjef Jan Linstad i Skistar Trysil gleder seg alltid til avslutningshelgene.
- Etter en lang og god sesong føles det godt å runde av med god skikjøring og artige arrangementer. Jeg vet mange gleder seg til Trysilsmellen og Ski Out Race, det gjør jeg også, sier han smilende.

Trysilsmellen 12.-14. april markerer sesongavslutning på sørsiden av fjellet. Det vil si bakkene på Turistsenteret, Skihytta og Høgegga. Tradisjonen tro serveres det gratis brunch på Skitorget, familiekonsert og live afterski utendørs på Knettsetra. Det blir crosskonkurranse i løype 23, Bergans Jib Academy, MySkistar pinsjakt og Teenage Festival med blant annet surfing på Radisson Blu Resort Trysil. 

Helga etter, 19.-21. april, avsluttes sesongen på nordsiden av fjellet, i bakkene på Trysil Høyfjellssenter. Ski Out Race er blitt en veldig populær familiekonkurranse. Den går av stabelen lørdag og handler om å kjøre så fort du kan fra toppen av fjellet og ned til familieafterski på Park Inn Trysil Mountain Resort. 21. april er altså sesongens siste skidag i Trysil.

Fortsetter det fine været ligger det an til en flott avslutning.
- Vi sees i bakken. Ingenting kan måle seg med noen strålende dager på fjellet før våren kommer, sier Linstad. 
 

Når stenger de andre alpinanleggene? Se hele oversikten her.