FONNA Glacier Ski Resort har hatt bra besøk i helgen, av både turfolk, alpinlag som trener og av ski og brettentusiaster som aldri blir lei av snøen.

Parken på Fonna tar for alvor form. Trippelinjen har vært oppe og gått noen uker, men nå har også flere rails og en del mindre hopp kommet på plass oppe på toppen hvor parklinjen starter. Og parkgjengen bygger videre i tiden fremover.

Etter en flott dag oppe i anlegget lørdag, var det noen som ønsket litt mer lek i snø og vann før dagen ble avsluttet. Dermed ble det stopp ved veien litt lenger nede i dalen for å leke på en mindre dam med iskaldt vann.

SE HELE BILDESERIEN MED MAI-BILDER PÅ FONNA!

En gjeng fra Stavanger som var på utdrikningslag, noen fra Bergen, austevollingen Andreas Storebø og osingen Arne Veim Haugland, var klar for å surfe over dammen.

Det gikk greit med de første, men et par hadde for liten fart og ble dermed en smule våt på beina. Men det var en av gutta fra Stavanger som sto for den fineste dukkerten. Han trynte like godt med nesen først, og måtte ta noen svømmetak for å komme seg inn igjen.

Fonna har åpent daglig fra 09-15.30, og har snø nok til å holde på en god stund utover sommeren.

I juni blir det full rulle med både filmteamet Field Productions, camper for ungdom, og en samling med unge alpinister skal få lære mer av vår store alpinstjerne Aksel Lund Svindal.

 Joda, Fonna leverer også sommeren 2013.