Storsuksess på Skeikampen

Med 182 startende ble nyheten Skeikampen Opp! en suksess. Per Kristian L Torgersrud og Therese Sjursen ble raskeste herre og dame og får dermed også løyperekordene og en rekke andre sterke løpere fulgte tett etter teten. 2,83km og 340 høydemeter ble unnagjort på spreke 15.13.

Idrettslagene i Gausdal satser stort på arrangementer og bakkeløpet Skeikampen Opp! er årets tredje nyhet på den fronten.

Listen over gode løpere ble lang på Skeikampen Opp! i år. Team Veidekke Innlandet, Team Skigo og Team Npro stilte mannsterke samt at flere sterke lokale løpere deltok. Hele østlandet og trøndelag var representert i en fest av et bakkeløp.

Artig

Dette var artig å være med på. Oppslutningen om arrangementet har vært mye større enn vi har våget å håpe på. Dette må bli en tradisjon, sier leder i Gausdal Friidrettsklubb, Hans Fjerdumsmoen.

I tåkehavet på Skeikampen denne lørdagen i høstferien var stemningen stor både blant løpere og deltagere. Ved å arrangere bakkeløp ved alpinheisen fikk publikum muligheten til å få med seg både starten og målgangen og dette ga god stemning både på topp og bunn og flere hundre publikummere møtte opp i målområdet.