Balanse på brett, i kosthold og i livet er viktig. Det blir verken energidrikker eller andre usunne produkter når barn mellom 8 og 12 år inviteres til TAC jr. i Oslo Vinterpark kl 12 førstkommende søndag. Bare lek i snøen, musikk & underholdning og deilig økologisk mat. Gratis, alt sammen. For de 100 første påmeldte blir det dessuten gratis startnummer med ekte TAC-design.
- Vi roper høyt hurra og gjennomfører åpningen av TAC jr turneen i skikkelig juleånd. Her kommer du ikke bare til å treffe Terje Håkonsen, men jeg har hørt at andre superstjerner kledd i rødt med reinsdyr og slede dukker opp, sier markedssjef Hanne Norstrøm-Ness med et lurt smil.

The Arctic Challenge junior (TAC jr.) med 6 stopp til vinteren
Det er selskapet Fast Forward management & event og The Arctic Challenge som står bak ideen, som ble testet første gang under The Arctic Challenge vinteren 2013. Nesten 100 barn kom for å kjøre sammen med en inspirert Terje Håkonsen. Han kommer også til å dukke opp på noen av arrangementene i vinter.
- Vi håper på stor interesse, og vi gleder oss masse til å reise rundt med dette fantastiske opplegget. Vi er stolt over å kunne presentere et konsept basert på sunne verdier og sunn mat og produkter. Det er krevende å få til idrettsarrangementer som dette uten sponsing av sukkerindustrien, men det er derfor enda mer tilfredsstillende at vi har fått det til takket være våre støttespillere, sier Jan Erik Gullaksen, som er ansvarlig for opplegget gjennom selskapet Fast Forward Management & Event AS.

Initiativet er finansiert av Skistar, Oslo Vinterpark og Bergesenstiftelsen. 
I fjor vinter ble The Arctic Challenge reddet i siste sekund av Bergesenstiftelsen, som støttet Drink Water-prosjektet. Drink Water, en amerikansk organisasjon som oppfordrer snowboardere til å drikke og spise sunt, er gjort til hovedsponsor i The Arctic Challenge takker være Bergesen. Dette gode budskapet tas videre til barna gjennom TAC jr.TAC jr har også støtte fra Statens Landbruksforvaltning gjennom Fast Forward, som sørger for at all mat og drikke er økologisk. Alle deltakerne får gratis mat og drikke, og det koster heller ikke noe å delta.