Årets voksencamp på Geilo i regi av Rune Lundsør bød på trivsel, sosialt samvær – og en eksplosiv læringskurve for over 30 deltagere, som alle kom hjem med et stort knippe nye trick på repertoaret.
– Her treffer jeg likesinnede med samme lidenskap som meg, forteller en av campens eldste deltagere, 60 år gamle Stein Erik Ellevseth – som klinte til med både handplant i pipen og baklengs salto på pudderhopp! 
– Jeg blir inspirert og motivert til å prøve nye triks som gjør sporten enda mer spennende. Rune er en inspirator og passer på alle trives på brett, i bakken og sosialt, fortsetter våghalsen. 

(Se bildeserie i bunn av saken)

For den beskjedne sum av 1850 kroner fikk deltagerne to overnattinger på spahotell, todagers heiskort, fellesmiddag og trening av snowboardere i verdensklasse! Etter at deltagerne var sjekket inn på Highland Lodge, bar det opp til Epic Boardshop, som i tillegg til å huse Norges første ordentlige snowboardmuseum, også gjorde nytten som lokale for en utrolig hyggelig velkomstfest.
– Mitt beste minne fra campen er pudderturen på lørdagen! Syntes det var helt rått å dele gleden over løssnø og skogskjøring med så mange. For en gammel ''piperotte'' fra 90-tallet var det også vanvittig gøy med jamsession i minipipen. Når det i tillegg kom gode, gamle låter fra Offspring over anlegget, var det nesten så jeg fikk gåsehud. Bedre blir det ikke! jubler snowboardveteranen Eirin.  
– Det er sjeldent å møte så mange likesinnede på én gang. Dessuten er det utrolig luksus å bo på hotell! Rune har opplegget klart for hele helgen, og det er bare å henge med på alt man har lyst til, fortsetter brettentusiasten. I år som i fjor sto seniordeltagerne for noen av de mest inspirerende opplevelsene.  

Så var det duket for to dager med pudder og pipe. Noe av de mest populære innslagene, var utvilsomt Lundsørs hemmelige pudderturer og backflip-kickeren, som campsjefen personlig hadde spadd klar. Der imponerte jentene stort, ledet an av Åshild Moldeskred og Anita Andrzejewska, som begge kastet seg ut i store backflips for første gang mens de fleste gutta fortsatt mannet seg opp til å følge etter. Også i pipen var de voksne jentene blant de ivrigste.
– Det er vanskelig å plukke ut et minne som var best, for det var så mye som var morsomt, men å vinne pipekonkurransen på søndag var helt klart stort, forteller Snowboardforbundets Lise Mirja Øieren.
– Vi har kjørt park, pudder og pipe og det skjer noe hele tiden. Samtidig er det fritt til å gjøre som man vil og det sosiale er viktig. På camp spiller det ingen rolle hva man jobber med eller hvor gammel man er. Alle har en felles lidenskap som vi forenes om. I tillegg står Rune på fra tidlig til sent for at vi skal ha det bra og at alle skal være inkludert, fortsetter Øieren.


Marius Kromvoll (32) jobber som journalist og er frontmann i det fremadstormende Rock'n'Roll-bandet QUARTER WOLF. I tillegg til å være en aktiv surfer og skater, er han kjent som en av landets ivrigste halfpipekjørere, noe som blant annet gjorde ham til Rookie of the Year under Old Boys NM 2011 og årets camper under årets tur til Saas Fee med Snowboardcamp.no