Hemsedal inviterer til folkefest i fjellbygda når Axel Lund Svindal, Henrik Kristoffersen resten av Norgeseliten i alpint møtes til dyst. Norgesmesterskapet i alpint 2014 arrangeres siste uken i mars.

NM-øvelsene er utfor, super G, storslalåm og slalåm for damer og herrer, med innlagt Junior U21 NM (Utfor og SG). Det blir også finale i DNB-Cupen med parallellcup den 28. mars.

Arrangør er Hemsedal Idrettslag i samarbeid med Norges Skiforbund, Hemsedal Skisenter og næringslivet i Hemsedal. Et stort frivilligkorps stiller opp for å lage et proft arrangement og en morsom folkefest for hele bygda.

Arrangementet starter med obligatoriske gjennomkjøringer i utfor og første renn arrangeres onsdag 26. mars med blant andre verdens beste utforkjører Axel Lund Svindal og Norges store nykommer Henrik Kristoffersen i utforløypa.

Den offisielle åpningen blir i forbindelse med premieutdelingen av utforrennet onsdag kveld i Hemsedal sentrum, og det med fyrverkeri og show.

I år er det 50 år siden Hemsedal gjennomførte sitt første NM i Alpint, der hele bygda, både gammel og ung, skapte et svært vellykket arrangement. NM-bygda Hemsedal tar også denne gangen mål av seg å skape et godt og vellykket arrangement, og inviterer til aktiviteter og arrangement, både ute i friluft og inne i varmen. Hemsedølene inviterer til hyggelige NM-dager og opplevelser i mars og ønsker å skape en folkefest med ekte NM-glede

For mer informasjon
Kontakt Marianne Grodås
Turistsjef Hemsedal
Telefon (+47) 99 11 64 00
marianne@hemsedal.com