Hemsedal er nå godt over halvveis i årets skisesong og kan notere seg en usedvanlig god vinter med store mengder snø i bakker og i terrenget. Ja, det er faktisk så mye snø at Hemsedal Skisenter har besluttet å utvide sesongen med én helg, til søndag 11. mai.

- Med all denne flotte snøen vil det jo være synd å måtte avslutte allerede 4. mai, sier destinasjonssjef Andreas Smith-Erichsen i SkiStar Hemsedal. Vi har nå så store mengder snø at vi er sikret ett topp skiprodukt til langt utover vanlig sesong. Derfor har vi besluttet å holde sesongen i gang en uke på overtid.

Dette er gode nyheter for alle oss som synes barmarksesongen blir i lengste laget. Hemsedal hadde opprinnelig planlagt å avrunde skisesongen 4. mai, men legger til en «bonushelg» med åpne heiser, bakker, parker og uteliv 9. - 11. mai.

Alle med sesongpass får den utvidede helgen inkludert, og for øvrige skigjester blir det ekstra hyggelige priser på SkiPass. Hemsedal har som mål å kunne holde åpent det aller meste av bakker, parker og heiser. I tillegg er det planlagt parkarrangement, full trøkk på afterski og åpne serveringsteder både i Hemsedal Skisenter og i Hemsedal sentrum.

Den tradisjonsrike 1. Mai Festivalen (avslutningsfestivalen) går som planlagt av stabelen helgen 2. og 3. mai, med konserter i skibakken og på utestedene, konkurranser og happenings i hele Hemsedal.

Hemsedal Skisenter holder åpent daglig 09.00- 16.30 frem til og med 4. mai, samt fredag 9. mai, lørdag 10. mai og søndag 11. mai.