Jeg kan trygt si at jeg har hatt mitt livs beste skisesong i år! Dette var min tredje sesong på ski, og de to forrige var kalde og tørre. Ikke den beste førjulssesongen i Hallingdal, men når det snudde rundt juletider, snudde det til gangs, nærmest sammenhengende østavær med mye nedbør fra slutten av Desember til Mars ga oss nærmest ubegrenset tilgang på løssnø, særlig i januar. Tidvis så dypt at det var vanskelig å kjøre i annet enn det aller bratteste, men jevnt påfyll så godt som hver eneste uke til april. Omslaget kom med knallvær i ukene rundt påske, helt frem til mai.

Les også:
Møt Miriam Rasmussen

Backcountry i Hallingdal
www.miriamrasmussen.com

Sommerski øverst oppi Hallingdalen

Vi kom oss avgårde til hytta hver helg med et par unntak, og skiferdighetene mine har kommet seg betraktelig denne sesongen. Jeg har fått rettet opp mange større feil jeg har slitt med de to første årene på ski. I følge fotografen begynner det å se bra ut også :) Jeg er veldig fornøyd med vinterens bildefangst, mye fint lys til tross for mye gråvær og nedbør. Vi har fått gode samarbeid med Hallingskarvet skisenter, Geilo.no og Skiinfo, der vi leverer bildemateriell til alle. Det gjør at fotograferingen blir tatt litt mer på alvor, og dermed blir det flere gode bilder.

Da er skisesongen over, men hvis været blir bra, blir det kanskje en helg til på fjellet. Hallingdalen byr på skiterreng helt opp mot 2000 meter, så snøen ligger langt ut i juni etter slike vintre som denne.