Utvidet åpningstid og fulle bakker i et norsk skianlegg tidlig i november? Det er ikke hverdagskost, men for Kvitfjell er det virkeligheten i disse dager. Lite snø nedover i Europa gjør at mange alpintlandslag legger turen til Norge og Kvitfjell i disse dager. Daglig leder, Odd Stensrud forteller om lange dager.
- Utvidelse av åpningstid er primært for å kunne tilby et treningstilbud til alpinklubber. Kvitfjell er ofte det anlegget som åpner først for sesongen, og de første helgene har vi hatt som praksis å utvide åpningstidene, da gjerne fram til at det blir et bredere treningstilbud i flere anlegg, forklarer Stensrud.

Kvitfjell, som er et av norges største alpinanlegg åpnet heisene allerede forrige helg, og de har opplevd jevn pågang av både skikjørere og brettkjørere hele uken.
- Denne uken har vi hatt flere folkehøyskoler på besøk, samtidig som NTG Lillehammer og NTG Oppdal har vært innom på besøk. I tillegg ser vi flere jibbere som lager sine egne linjer her i bakken. En veldig god start på sesongen, sier Stensrud. 

Dagene fremover ser bra ut for Kvitfjell. Det er meldt minusgrader de neste åtte dagene, og innomellom der ser det ut til at det vil falle noe hvitt gull også. Bråtebekken er positiv med tanke på fremtiden.
- Værprognosene er skiftende om dagen, og vi skulle gjerne hatt flere kuldegrader. Snøproduksjon er godt i gang i flere av bakkene til fjells, og vi er optimistiske med tanke på åpning av flere bakker og heiser om ikke alt for lang tid, sier Stensrud.