Vi vet alle hvor hardt det er å sitte på jobb eller i sofaen, og se på andre som boltrer seg i snøen. I helgen var det langrenn på TV, det første sikre vintertegnet, og både forrige uke og denne har vært fyllt med bilder og videoer i newsfeeden på Facebook. Mandag ettermiddag fikk vi nok, og planla en tur til Kvitfjell. Allerede dagen etter var vi på vei. 

Spylervæsketanken fyllt opp til randen, noe som viste deg unødvendig da Gudbrandsdalen viste seg fra sin beste side denne tirsdagen. Det eneste riktige vi hadde gjort (følte vi) var å fylle skiboksen og kjøre nettopp denne ruten.

Med helgens bilder fra Kvitfjell friskt i minne satt vi nok og håpte på sol og skiføre, men at vi skulle få bluebird og 30-40 centimeter med urørt pudder hadde ingen av oss turt å håpe på.

Kvitfjell har holdt åpent en stund allerede, men bare familiebakken. Allikevel har dette fått folk til å reise til Kvitfjell for å kjøre ski. Vi var så heldige å få skyss med snøscooter opp til toppen, så vi kan gå god for at det er mer enn nok snø til at Kvitfjell til helgen åpner flere bakker.