Dette kan du få med deg denne uken:
Tirsdag 24/2 - Åpning av superpipen i Wyller
Fredag 27/2 - Norgescup i Big air i Wyller
Lørdag 28/2 - World Rookie Tour + Pipekurs med Terje Håkonsen + Burton Mountain Festival
Søndag 1/3 - NM i halfpipe i Wyller + Funkis Fest

Tirsdag: Åpning av superpipen
Tirsdag klokken 18:00 braker det løs. Da kan du og alle dine snowboardvenner kjøre Wyllerpipen for første gang denne sesongen. Oslo Vinterpark lover en nypreppet pipe - og vi lover god pipestemning!

Det blir også gratis halfpipe-heiskort for medlemmer på åpningsdagen, når vi feirer startskuddet for Oslo Vinterfestival og all moroa vi har i vente denne uka.

Fredag: Norgescup i big air i Wyller
Vår fantastiske norgescup fortsetter med et smell. Vi har lagt bak oss en super helg i Ringkollen og nå fortsetter sesongen med en av årets store begivenheter - big air i Wyller. Fjorårets utgave av denne konkurransen ble en stor suksess, med høyt nivå på hoppt, bra kjøring og triks i verdensklasse. Vi har planer om å gjøre det til nettopp det i år igjen!

Lørdag: World Rookie Tour + Burton Mountain Festival + Pipekurs med Terje Håkonsen
Den internasjonale konkurranseserien for talentfulle snowboardere kommer til Norge. Lørdag blir det både kvalifsering og finaler i World Rookie Tour. Premiene er to billetter til finalen i Wolrd Rookie Tour i Ischgl, for beste gutt og beste jente. Dette er super anledning til å se unge og fremadstormende talenter ta i bruk vår rykende ferske superpipe.

Søndag: NM i halfpipe + Funkis fest
Søndag avsluttes Oslo Vinterfestival, og på avslutningsdagen skal vi kåre norgesmestere i halfpipe for 2015. Norgesmesterskapet i halfpipe er alltid en solfylt dag med god stemning i buene, og slik blir det i år også! Alt fra de yngste talentene til de eldste ringrevene skal vise frem kunster.

Funkis snowboardklubb ble kåret til årets snowboardklubb forrige sesong – med god grunn. Denne fantastiske gjengen med funksjonshemmede snowboardere arrangerer Funkisfest på søndag. Dette er et tilbud til både ferske og de som har litt erfaring allerede. Funkisfesten er gratis å være med på, og har du vanskeligheter med å komme til eller fra Oslo Vinterpark, så ordenr Funkis snowboardklubb kjøring og henting.