Også den tredje versjonen av folven randonne festival fikk drømmevær, men nytt på programmet var 15 cm pudder 17 mai, i et solrikt og vindstille vær. 

9 deltagere hadde muligheten å tyvstarte festivalen 14 mai med tur på skålatårnet og kveldstur for overnatting i tårnet fra 1891 på 1848 meter over havet. Frokosten her oppe ble helt magisk med ulltrøyevær selv om snøkvaliteten fra toppen ikke var den beste.

Lørdag ble det en litt gråere versjon men dette ble dagen de fleste ble solbrente. For tross lett snøvær var sola såvidt synlig der oppe. Snøforholdene var bedre, og det fleste hadde valgt kurs da værmeldingene ikke var så gode. Ole Kristian Strøm og Fred Syvertsen hadde hvert sitt bratt/frikjøringskurs og Tommy Aslaksen hadde toppturworkshop. Lokals Andreas og Sondre gjorde det aller beste ut av dagen med topptur på Strynefjellet.

17 mai ble legendarisk, også i dag var det meldt grått vær. Vi kunne skimte de skyene rundt oss men på Blåtind var det sol absolutt hele dagen og ikke en vindpust. Det ble kanskje vel varmt for de 3 dresskledde og den ene bundaskledde , men veldig flott opplevelse for oss andre! De ble magiske bilder i 15 cm pudder! 

Vi avsluttet festen med pølsgrilling, premieuddeling og magisk stemning nede på Geirangerveien. Neste år er 17 mai på en mandag, det ligger ann til 3 dager med fest igjen!