Oslo Vinterpark og Varingskollen endrer prisstrategi og halverer nesten prisen på sesongkort, men det er familiene som får den største gevinsten!
- Vi er ute etter å få flere folk i bakken forteller en entusiastisk Espen Bengston, daglig leder i Oslo Vinterpark som også inkluderer Varingskollen i sine sesongkort. Oslo Vinterpark er regionens største skisenter med oppmot 200.000 dagsbesøkende gjester i løpet av en sesong.

Espen Bengston viser forbilledlig hvor stor fisk han har å tilby til det han beskriver som en latterlig god pris. Han forklarer videre.
- Ski og snowboard er utrolig viktig for det norske folk og vi vil være med på å gjøre det mer tilgjengelig. En ting er at sesongkortet for voksen koster 2500kr, men for 7000kr kan hele familien stå på ski hver eneste åpningsdag gjennom vinteren. Frihet til å velge opplevelser på snø med hele familien akkurat når du selv vil, uten å måtte sjekke saldoen først. Dette er årets beste investering for snøentusiaster. Vi revolusjonerer tilgangen på gode snøopplevelser.