– Vi har filma denne editen i januar, februar og mars. Stedene vi har vært og filmet er Storlien i Sverige og Oppdal. Storlien imponerte med en solid og gøyal park i år, forteller John Olav Folkestad Førland om den nye filmen de har laget. 

Gutta har tidligere sluppet flere videoer med triksing på telemarkski, og dette er den tredje i rekken i serien "Kristian & TeleJohn". Filmene er preget av kreative og gøyale triks.

– Vi har prøvd å utvikle telemarkstilen i parken. Mange av triksene vi tar er relativ enkle og har liten skaderisiko. Kanskje det kan motivere andre telemarkkjørere til å trikse litt, og kanskje ta seg en tur i parken, oppfordrer Folkestad Førland.

Gutta forteller at sesongen har blitt litt innskrenket da begge har vært i full jobb, og Kristian har blitt pappa. Men de har allikevel fått inn noen ok dager med filming.

– Jeg har i tillegg vært i Kina, Italia og flere turer til Åre i løpet av sesongen. Italia var den absolutt beste med tanke på parkkjøring, forteller Folkestad Førland.

Gutta bor i Trondheim til daglig.