Vår nettside bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her. Personvernpolicy
Ok
Ski Fjord Norge er et samarbeid mellom flere skianlegg på vestlandet, inkludert Voss, Røldal, Sogn, samt Alpepass-skistedene Sunnmørsalpane, Strandafjellet, Stryn, Ørsta, Harpefossen og Stordal (Arena Overøye) som alle deler samme heiskort. Med unntak for Voss, som har to ulike skianlegg og et stort skiområde er skianleggene på Vestlandet relativt små og oversiktlige. Likevel byr de ofte på mange høydemeter, og effektiv skikjøring.
Skianleggene på Vestlandet er små, men er plassert i fantastiske omgivelser. Her kan både familier og frikjørere få skiopplevelser utenom det vanlige. De to viktigste ingrediensene i den gode skiopplevelsen er flott skiterreng og gode snøforhold. På Vestlandet finner du flott skiterreng, og det vestnorske kystklimaet betyr jevnlige, store snøfall. Flere av skianleggene er på Europatoppen i snømengde, og sjansene er gode for å oppleve puddersnø! Røldal er kjent som frikjørernes favorittanlegg, med sine gode forhold for offpiste, og topper snøstatistikken hvert eneste år.
Sammenlign etter:
Ingen skianlegg funnet! Vi finner ikke skianlegget du leter etter. Så fort skianlegget har fyllt inn sin informasjon vil du finne informasjonen her.

Pudderalarm

Se alle pudderalarmer

0
Skianlegg med mer enn 20 cm siste 24 timer Sjekk snødybder
Ikke gå glipp av en Pudderalarm igjen! Abonnér nå!

Annonse

Annonse

Annonse