Skiene i denne kategorien er designet for å håndtere variable snøforhold og variabelt terreng. Du kan kjøre både avslappet og aggressivt i løypene, men også kose deg off-piste i pudder. Vi har testet 17 modeller i denne kategorien, og de ulike skiene har forskjellige styrker og svakheter.

Våre testere gjennomførte en stor skitest i mars i år. I denne kategorien varierer bredden på skiene mellom 84 og 95 mm. De smaleste skiene har tightere svingradius og favoriserer carving i preparerte bakker. Mens de litt bredere er designet for å håndtere lett løssnø og mer ujevnt terreng.

Disse skiene har som regel en sandwich-konstruksjon i sideveggene med full trekjerne og en kombinasjon av en buet form og rocker. De har en teknologi i skituppen som skal redusere svingvekten. Denne sesongen fortsetter trenden om å redusere vekt, og mange av modellene har elementer som gjør kjernematerialene lettere uten å ødelegge funksjonen.

Er du på jakt etter en ski du kan bruke både i- og utenfor løypene? Trykk på modellene under og se om du finner det du leter etter.