Fra Dew Tour til NorgesCupen i lokalbakken
Aleksander Østreng (BSK) er local i Kirkerud og kommer til Norge mellom to Dew Tour-stopp for å kjøre norgescup i hjembakken. Østreng ligger nå som nr 3 på norgescup-rankinga om med god kjøring i helga kan han rykke oppover og nærme WildCard til The Oakley Arctic Challenge. Martin Skogholt (FlipSquad) ligger på toppen av NorgesCup-rankinga, knepent foran Roger Kleivdal (Geilo IL).

10.000 kr i premiepotten og poeng for å skaffe WildCard til The Oakley Arctic Challenge
Den mannlige og kvinnelige kjøreren som leder norgescuprankingen etter slopestylekonkurransen i Ringkollen 12. og 13. februar får WildCard til The Oakley Arctic Challenge. Helgas konkurranse blir derfor viktig for de som vil kjøre når verdens beste snowboardere kommer til Oslo og Tryvann Vinterpark, Wyllerløypa, 14. til 19. februar.

I jenter open leder Dina Treland foran Nora Thompsen med en sterk Thea Stenshagen på 5.plass som har vist bra form og vunnet begge konkurransen hun har deltatt i.
Helgas konkurranse blir viktig for å se hvem som tar tetplassene i norgescupen og om det blir noen endringer.

I seniorklassene er det totalt 10.000 kr i premiepotten og andre fete premier til de som kjører aller best i helgas konkurranse.

Konkurransen starter kl 14:00 begge dager, med seniorklassene på lørdagen og de yngre klassene på søndagen.
Påmelding og info


Se live webcam fra Kirkerud


Begge foto: Preben Stene Larsen