Dette er et historiskt øyeblikk, for sjeldent åpner så mange skianlegg før den offisielle åpningsdatoen i midten av desember. Både de franske og de Italienske alpene ligger nå under et 30-70cm tykt pudder teppe, og dette har i dag ført til 70 pudderalarmer. Med alle denne snøen i god tid før helgen er det gode sjanser for at heis og preppemannskap klarer å pakke den sammen i nedfartene og sprenge pudderet ned fra fjellsidene.
Det store spørsmålet er om skituristene klarer å komme seg opp på fjellet grunnet stengte veier og vanskelige kjøreforhold. Det vil også være enkelte skiområder som ikke kan åpne grunnet for mye snø, og usikret terreng.

Heldige er de puddertjuvene som har bestilte seg juleferie til alpene, for der blir det gode forhold. Bra ser det ut til å bli i Frankrike, men enda bedre i Italia. Følg med på nye varsler, og sjekk restplasser til alpene her. Overnattingen og linker direkte til Restplasser og gode tilbud på hotell, leiligheter og Chalet i alpene kan vi hjelpe deg med, men flyturen må du ordne selv.

27 PudderAlarmer i Frankrike

37 Pudderalarmer i Italia


Se webkamera fra der det snør mest


Webkamera La Clusaz - 40 cm nysnø idag
Webkamera Chamonix 

Her er snørapporten til skianlegget La Thuile, som har fått mest snø av alle idag (70 cm pudder)!

Skal du ut og reise i Europa? Sjekk hvor det er problemer i flytrafikken og på veiene. (Storm.no)