Formålet med campen er å ha det gøy, få nye venner og trene med campens profesjonelle instruktører på en trygg og morsom måte. Instruktørteamet består av både norske og internasjonale stjerner som Fredrik Austbø, Tom Wallisch, Stian Solberg, Ulrik Badetcher, Alex Aurdal, Christopher Frankum og Pål Sørensen. Disse skal sørge for at alle deltakerne lærer masse,  og fremfor alt, har det kjempegøy i snøen.

Parken ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av Nord-Europas høyeste fjell, 1850 m.o.h. og betjenes av norges lengste bre-skitrekk på 1400 meter. Parksjef i år er multikunstneren fra Lillehammer, Even Sigstad. Han har masse erfaring fra de beste parkene i verden og har skyhøye ambisjoner for sommeren. Even forteller; ”Det blir i år lagt opp til tre spennende hopp-linjer av forskjellig vanskelighetsgrad slik at alle campdeltakerne vil få verdifulle opplevelser,  uansett ferdighetsnivå”. Det vil også bli satt opp en egen rail-linje med opptil 8 rails på samme tid. Campen har imidlertid masse ekstra rails tilgjengelig, så disse vil bli byttet ut ettersom dagene går for å tilby kontinuerlig variasjon og gi rom for kreativ frihet blant kjørerne. Even fortsetter; ” Vi har hatt stor suksess med både snøproduksjonen i forsesongen og parkbyggingen så langt. Nå gjenstår kun finpussen før vi kan ønske campdeltagerne velkommen 20 Juni”, sier han.


Masse moro både med og uten goggles

På kveldene blir det arrangert mange morsomme aktiviteter som beachvolleyball, klatring i Lomseggen, fotball, slakk line, grilling og skateboarding. Det vil også bli arrangert uhøytidelige Big Jump konkurranser og diverse rail jams i bakken med masse flotte premier fra Quiksilver og campens øvrige sponsorer.

Forholdene på breen er veldig gode og alt er i rute for en campopplevelse av de sjeldne.

Sjefsinstruktør Adi Velic er begeistret som vanlig; ” Alt ligger til rette for en fantastisk sommer og jeg er overbevist om at vi vil heve standarden enda er par hakk, også i år”, sier han.

Quik Camp I Juvass snowboard from Christopher Frankum on Vimeo.