- Vi venter selvsagt storinnrykk nå som vinteren er på sitt beste, sier Steinar Tømta i Hurdal Skisenter om vinterferien som nå står for tur.

Det er perfekte forhold i bakkene og tilbudet i Hurdal Skisenter er mer variert enn noen gang.

Hurdal Skisenter har innledet et samarbeid med Tur og Partybussen AS som vil gi større tilgjengelighet for alle ungdommene som ikke har tilgang på bil.
- Jeg håper mange vil sette pris på dette samarbeidet. Det gir ungdom fra blant annet Lørenskog, Strømmen, Lillestrøm, Kjeller, Skedsmokorset, Kløfta, Jessheim og Eidsvoll en god mulighet til å komme opp i anlegget her i Hurdal, forteller Steinar Tømta. Påmeldinger skjer via nettsidene til Tur og Partybussen.

Parker for alle
- Parkene er blitt godt mottatt og de er helt på høyden med det jeg tidligere var med å bygge i Hafjell. Terrengparken har 3 hopp som utgjør en tett og intim slopestylelinje. Det største hoppet er meget krevende og får helt klart betegnelsen "svart", sier parkansvarlig Petter Grønli om hoppet som er 2,5 meter høyt og har 13 meter flate. Grønli fryder seg over aktivitetsnivået i parkene han har fått bygget i Hurdal.

Familieparken har 5 hopp, 1 corner og 4 rails og passer alle aldre og ferdighetsnivåer. Dermed ligger forholdene godt til rette for at alle skal få en god skiopplevelse i Hurdal Skisenter. Nylig var to ganger norgesmester i slopestyle Kim Andre Eliassen i bakken og ga positiv tilbakemelding om parkene. Barnebakken og de vanlige nedfartene ligger også klar og innbydende til ferierende i alle aldre.

- Vi sa før sesongstart at vi skulle få et enda bedre tilbud til familier og ungdom og det har vi fått. Vårt varemerke har alltid vært at vi har et tilbud til alle, det ivaretar vi godt ved å ha egen familiepark. Tilbakemeldingene vi får, blant annet på Facebook, tyder på det, sier daglig leder Steinar Tømta som nå merker at flere ungdommer avlegger skisenteret et besøk.