Gratis heiskort til alle!
SnowShow har eksistert siden 2003, og er blitt Norges mest populære vinterarrangementet for ungdom. 160 000 har deltatt siden starten. Årets store nyhet er samarbeidet med TV2 Sporten. Et filmcrew fra TV2 er med på hver destinasjon - så hvem vet, kanskje kommer du på TV?

SnowShow besøker 9 alpinsentre i Norge i løpet av januar og februar. Denne kvelden kan alle, uavhengig av ferdigheter, delta. Ved å kombinere sportslige aktiviteter som
snowboard, Twin Tip, slalom og telemark med både seriøse og uhøytidelige konkurranser, tilbyr TV2 Sporten SnowShow en helt unik og opplevelsesrik kveld.

Det arrangeres konkurranser på forskjellige nivåer, alt fra Big Air-konkurranse for mer hardbarka ski- og snowboard-frelste til Bungee Run. Vinnerne loves kule premier i form av penger og produkter, til en samlet verdi av 150.000 kroner - og selvfølgelig ære og prestisje!

TV2 Sporten SnowShows egen Patrick Malmli har regien. Patrick styrer showet, spiller plater og sørger for å holde stemningen på topp hele kvelden.

Konkurranse
Cash premier Kr 50 000,- på Session Snowboard Big Jump konkurranse
Store premier på Rail jam for ski/snowboard
Premiedryss på alle konkurranser
Sjekk ut www.snowshow.no for mer informasjon om regler etc.