Anlegget er levert av Antra, og består av høytrykkskanoner og viftekanoner. Totalt er det investert i ca.4 millioner kroner i dette prosjektet som startet opp tidlig i sommer. Det er Geir Helge Grebstad som har stått som prosjektansvarlig for det nye anlegget. Alt har gått etter planen og på noen få dager har vi nå produsert opp 15 000 m3 i skibakkene. Dermed blir det klart for sesongåpning i helgen. For å kunne videreutvikle aktivitetstilbudene og fasilitetene ved Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter er det svært viktig å investere i et anlegg som dette.

Det nye snøkanonanlegget vil sikre en mer stabil tilførsel av snø, noe som vil føre til en forlengelse av sesongen og spesielt kommer vi til å merke dette frem mot påske. Dette vil resultere i bedre tilbud for kundene og skape en trygg og økonomisk ramme for skitrekket.
Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter er ett av de få skitrekkene som fortsatt blir drevet på basis av god dugnads innsats. Vi har som mål å drive skitrekket etter disse prinsippene, det er viktig for å kunne fortsette å tilby ett av landets rimeligste heiskort.

Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter skal fortsette å utvikle gode tilbud for alle i området, og investeringene som gjøres skal ikke gå på bekostning av de gode familietilbudene som etter hvert har blitt et varemerke for selskapet. Vi skal fortsette å tilby Sunnmøres beste og rimeligste familiepakke også i fremtiden.