- Vi gleder oss til en ny sesong med mange nyheter for små og store skientusiaster. Jeg tror mange vil sette pris på at vi nå får et godt terrengpark-tilbud, sier daglig leder Steinar Tømta i Hurdal Skisenter.

Stadig flere skianlegg tilrettelegger aktiviteter i en terrengpark hvor det er både hopp, bokser og rails som både ski- og brettkjørere kan utfordre sine ferdigheter og leke seg med. - Vi legger opp til to slike parker i anlegget vårt, den ene blir i Hansebakken som blir en noe kravfull park for de som er litt flinke. Den andre blir en del av familiebakke 3 og blir en familiepark som skal være spesielt tilrettelagt med enklere hopp og elementer for hele familien. Anlegget blir slik at den skal være attraktiv for alle nivåer, med variasjon og forskjellig vanskelighetsgrader på de forskjellige elementene, forteller Tømta og legger til at han har ansatt en egen spesialist på området.

Nyansatt parkansvarlig
- Vi har ansatt en egen terrengparkansvarlig som har flere års erfaring med å bygge opp slike parker i Hafjell. Dette tror jeg vil vekke stor interesse, kanskje vil en og annen jibber finne veien til oss også. Jibbere er folk som bruker twintip-ski i terrengparken til å leke med hopp og andre utfordrende elementer, forklarer Tømta som likevel legger vekt på at alle skal ha et godt tilbud. Familiekundene får fremdeles sitt i Hurdal Skisenter, men anlegget blir litt mer spennende for alle.

50 år
Hurdal Skisenter har en historie helt tilbake til sesongen 1959/60. På 50 år har både skianlegget og skituristene utviklet seg. I jubileumssesongen er snøanlegget oppgradert med ca 460 meter med rørgater. Samtidig er rørgata lagt om litt slik at skisenteret får flere uttak til snøkanoner noe som gir bedre produksjon av snø. - Flere av disse endringene tenker ikke skifolket over, men vi tror likevel at det vil gi bedre forhold for kundene våre, sier Tømta.

Ny design
I tillegg til fornying av tilbudet i bakken benyttes jubileumsåret til å fornye også skisenterets grafiske uttrykk. - Et jubileumsår gir en god anledning til endringer på mange områder. Med den nye logoen som er utarbeidet av Desimal ønsker vi å formidle at vi fornyer oss. Skiløperen har en tydelig form, signaliserer hvem vi er til for, og er moderne og tilpasset alle medier, sier Steinar Tømta som er en jubilant selv. Det er 20 år siden han tok over driften i Hurdal Skisenter.