Kommer det nok, så åpner de mer. Så enkelt er det. Snowfinder melder om over 20 cm. snø frem til lørdag, så sjansene er gode. Uvdal er alltid blant de først anleggene i Norge som åpner for sesongen.

Uvdal frister med to anlegg, som til sammen 25 har nedfarter og 5 heiser. Det er ca. 3. km. mellom anleggene. I helger og alle skoleferier går det gratis skibuss 3 ganger om dagen. Bussen stopper ingen andre steder, og derfor grei å bruke også for mindre barn.
Barneområdet består av 3 bakker og 2 heiser, skilek område for de minste, og egen minipark Balder, med små hopp for de litt større barna. Alt sammen rett overfor cafeteriaen "Valhall" i Servicebygget, og bare 70-80 meter fra Uvdaltunet.

Fra 10. desember slår Uvdal Bookings snøgaranti inn: minimum 6 kilometer og 400 høydemeter med skikjøring, eller pengene tilbake for de som ikke ønsker å komme.
Vi har svært gode tilbud for de som ønsker seg en helg på ski i nærmeste fremtid sier Dietrichson, som frister med desemberhelg fra bare kr. 298,- ski inn / ski ut i Uvdal.