Årets sommercamper var enormt suksessfulle med nærmere 200 deltakere over 3 uker og påmelding er allerede godt i gang for høstferien.

Instruktørene er som vanlig en spennende blanding av toppidrettsutøvere innen både twintip og snowboard, blant dem velkjente navn som Thomas Dølplads, Even Sigstad, Christopher Frankum, Fredrik Austbø, Stian Solberg
og Martin Skogholt.
Sjefsinstruktør Adi Velic er stoka som vanlig; Parkbyggingen er i rute og jeg er overbevist om at dette kommer til å bli en fantastisk start på sesongen", sier han.

Det blir, slik som i sommer, lagt opp til tre hopp-linjer i fjellsiden av forskjellig vanskelighetsgrader slik at alle campdeltakerne vil få oppleve morsomme utfordringer uansett ferdighetsnivå.

Parken ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av Nord-Europas høyeste fjell, 1850 m.o.h. og betjenes av Norges lengste bre-skitrekk på 1400 meter.

Forholdene på breen er veldig gode og alt ligger til rette for en campopplevelse utenom det vanlige.

Campdeltagerne bor i hytter med plass til 4 - 8 personer og man kan gjerne ønske seg rom-kompis ved påmelding. Alle bor på Nordal Turistheim & Motell midt i Lom sentrum og frokost og middag blir servert på motellet.

For påmelding og nærmere info, vennligst sjekk ut quiksilvercamp.no. Her kan du også se mange videoer fra tidligere camps og vinne camp-mobiler fra Nokia.