Denne uken har solgudene vært snille med camperne og deltakerne er kjempefornøyd; "Det er helt utrolig å oppleve sånt sommervær, men samtidig kunne kjøre ski i parken", sier Alex Milos fra Oslo.

Instruktørteamet består av både norske og utenlandske kjørere, og blant dem er internasjonale stjerner som Thomas Dølplads, Tom Wallisch, Ida Amble og Adi Velic. Disse skal sørge for at alle deltakerne lærer masse og, fremfor alt, har det kjempegøy i sommersnøen.

Vinner av årets slopestyle konkurranse på Session 2953, Thomas Dølplads er tilbake på Quiksilver camp som instruktør for andre gang og trives veldig godt med neste generasjon superhelter;"Det er alltid gøy å henge med denne gjengen og jeg synes det er veldig givende å se hvordan kidsa utvikler seg så enormt i løpet av så kort tid", sier han.

Tradisjonen tro, ved slutten av hver camp vil det bli kronet en "Progresjonspris" til den deltageren som har utviklet seg mest i løpet av oppholdet. Vinneren av denne vil få en fantastisk premie fra Seven-Eleven og Quiksilver.

Campdeltagerne bor i hytter med plass til 4 - 8 personer og man kan gjerne ønske seg rom-kompis ved påmelding. Alle bor på Nordal Turistheim & Motell midt i Lom sentrum og frokost og middag blir servert på motellet.

På kveldene blir det arrangert mange morsomme aktiviteter som paintball, klatring i Lomseggen, fotball, grilling, guitar hero og en Nokia skateboard konkurranse.
Det vil også bli arrangert en uhøytidelig Big Jump konkurranse med mye moro og mange flotte premier fra sponsorene.

Vi har fortsatt noen få ledige plasser igjen til årets siste sommercamp som starter 5.6. For nærmere info om tidspunkt, aktiviteter og påmelding, sjekk ut www.quiksilvercamp.no 

Campinstruktør Thomas Dølplads i sommersol. Foto: Erik Ruud.Alex Milos er en av campdeltakerne som klinte til på Juvass Quicksilver Camp. Foto: Erik Ruud.