Tett i teten
BSK har en rekke gode kjørere i klubben, men en titt på rankingen viser at BSK kommer til å få utfordring i helgas Norgescup. Vil helgas to stjerners TTR konkurranse endre plasseringene på EvolverTour rankingen?
På herresida er det meget tett i teten. Per Iver Grimsrud (Adbull) topper halfpipe-rankinga med 160 poeng, mens Bjørn Jenssen (KIF) og Brage Richenberg (Valdres Plankekjøyrarlag) deler andreplassen med 140 poeng. Også på jentesida er det tett, der Silje Norendal (KIF) topper rankingen med 160 poeng. Men Norendal er nå dessverre skada og 2xMaria har dermed gode muligheter for å rykke opp til førsteplassen, Maria Jones (Geilo IL) ligger nå på 2. plass med 139 poeng og Maria Lisiecka (KIF) på 3. plass med 133 poeng.
På freestyle-rankingen, altså sammenlagten, er stillinga noe annerledes. På herresida er det her local-bsk-kjører Trym Nordgaard (BSK) som leder, mens Brage Richenberg (Valdres Plankekjøyrarlag) ligger knappe 13 poeng bak. På jentesida er det igjen Maria-navnet som går igjen denne gangen representert ved Maria Tandberg (Varingskollen) med 322 poeng og Maria Jones (Geilo IL) med 315 poeng.
- bzzzz, er kommentaren fra Snowboardforbundet.

Hva blir det neste?
Helgas NorgesCup er en god mulighet til å sanke rankingpoeng foran selveste NM som går av stabelen 26. til 29. mars i Kongsberg. Kongsberg frister i år sugne NM-kjørere med kompakt topparena og knakende stemning siste helga i mars. Vil du bli med på NM er det bare å smøre brettet nå og sette utfor pipen i Kirkerud for å skaffe de nødvendige poeng og for å klatre høyere enn høyest opp på rankingen.

Men selv om Kirkerud disker opp med siste NorgesCup-konkurranse er konkurransesesongen langt fra over. Lørdag 7. mars er det klart for 1 stjerners TTR/EvolverTour Colletcour konkurranse i Middagsåsen. Tryvann Swag Pipe Jam og Hemsedal Burton Glory Daze står også på programmet.
Sjekk internettet for mer info: http://www.snowboardforbundet.no/?page=1417.

Info
NorgesCup i Kirkerud: http://www.snowboardforbundet.no/?page=1418&event=410
WSF ranking: http://www.worldsnowboardfederation.org/modules.php?name=Rankings
BSK: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=429950