Stryn sommerski

For de som søker en annerledes sommeropplevelse er Stryn Sommerski et meget godt valg. Midt oppe i brelandskapet på Strynefjellet har naturen laget en stor fornøyelsespark som passer like godt om man er ung eller voksen, om man vil hoppe høyt eller gli bortover nypreparerte langrennsløyper. Heisen tar deg opp til 1600 meter over havet, hvor man får følelsen av å være på Norges tak med utsikt over bre, høye fjell og dype fjorder. Her ifra er det bare å nyte myke svinger i slush-aktig snø...

På Stryn Sommerski har man lekt i sommersnøen helt siden 1930-tallet, og mange får tårer i øynene når de snakker om opplevelser "på Stryn" . Det jobbes hardt for å legge til rette for nye opplevelser og minner, og at du skal trives på Strynefjellet. I år bys det også på nyheter til glede for hele familien.

Terrengparken

Stryn Sommerski har i flere år vært ambisiøse og satset på at parken skal være av høy kvalitet. Hvert år har de profesjonelle parkbyggere som bygger linjer med et godt utvalg av hopp og rails uansett ferdighetsnivå. Her leker Norges beste på ski og snowboardere med nye triks og høye svev. Bilder fra parken i Stryn preger flere av de store magasinene da mange legger sine photoshoots til Stryn på sommeren. Parken er også arena for mange av de events som skjer på Stryn Sommerski.

Langrenn

Spenn på deg langrennskiene og gå innover den vakre Tystigbreen. En langrennstur på breplatået sommerstid er fantastisk. Man har utsikt til alle kanter. Den 10 km lange løypa går i slakt terreng og passer både for en koselig familie tur eller en kjapp treningsrunde. Fjelltoppen midt inne på breen passer utmerket for en pause for å nyte nisten sin i den varme sommersolen og kjenne hvor godt livet kan være. Langrennsløypene blir preparert hver dag været tillater det.

Veien til Stryn

- er en opplevelse i seg selv, naturen har en frydefull blanding av fjord, fjell og bre, friskt og rent for øyet og for sjelen, og korter ned tiden til du kommer deg på ski! Stryn er plassert i Nordfjord-regionen i Sogn & Fjordane. Stedet har en sentral beliggenhet i forhold til kommunikasjon både fra øst, sør og nord. Veien til Stryn og sommerski er derfor ikke så lang som du kanskje tror? Sommerskisenteret ligger langs Gamle Strynefjellsvegen RV 258 - som har Nasjonal Turistveg-status. Ekspressbusser fra Oslo, Bergen og Trondheim passerer Stryn hver dag. Nærmeste flyplasser er Sandane Lufthamn og Ålesund Lufthavn.

Snørapport Stryn Sommerski

Video Stryn Sommerski