Ticnet har stengt forhåndsalget og hentefristen er Narvesens` resp stengetider fredag. Det blir selvsagt salg av billetter utenfor K Hallen fra kl 1600 lørdag og det er rikelig med billetter igjen! Kr 150 (inkl alle avgifter).

Arrangementet er for alle, det vil si ingen aldersgrense.

Denne kvelden arrangeres NM FMX i Kongsberghallen og vi garanterer sinnssyke stemning og ikke minst sinnssyke triks. Baklengs salto over 20 meters distanser, salto med skru, salto med begge hendene av styret, drøye whiper og alt annet som virker umulig for oss som vanlig mennesker!

Ailo Gaup, Øystein Kjørstad og Andrè Villa er Noregs nye ekstremsporthelter. De regjerer i den europeiske FMX serien og Gaup vinner som regel alt han stiller opp i. Villa vant dog sin første internasjonale konkurranse i vinter og vi må heller ikke glemme Kongsbergs store sønn Øystein Kjørstad, som også ønsker å vinne foran hjemmepublikummet. Det blir utvilsomt en tøff kamp om førsteplassen, tøffere enn noen gang og vi skal ikke se bort fra at guttene har trent inn ”hemmelige” triks som skal tas frem i Kongsberghallen. Nivået i norsk FMX er blitt helt drøyt og bevisene får dere se denne kvelden.

Ved siden av denne trioen kommer det en rekke svensker, hvorav blant annet VM treer Fredrik Johansson og helt fra Sør Afrika kommer Nick De Witt.

Kalaset starter klokken 18.00 og portene åpner kl 16.00 med autografsessions. Kveldens program består av kvalifikasjon, ”Best Whip” og finale. Arrangementet i hallen slutter cirka kl 20.15.

Klokken 22.00 blir det FMX Afterparty på Velvet, hvor det blir DJ og filmpremiere på den internasjonale FMX filmen Berzerk 2. Crossover fest er det samme som full brakke! Usle 50 kroner koster festbilletten. 20 års grense og forsalg på Velvet og i Kongsberghallen. Kun 300 billetter.

Dessverre kan dette være siste gang at det arrangeres NM FMX i Kongsberg, så dette er en helaften ingen bør gå glipp av!

Mer info finner dere på www.fmx.no (gå til linken NM FMX)