Også i år er det Tidligski flere dager i påskeuka. Onsdag, skjærtorsdag, langfredag og påskeaften. Det betyr ekstra gode forhold i svarte nypreppa bakker fra klokka 7. Med en god frokost i varmestua i Høggega i tillegg, er dette en pefekt påskemorgen. Tilbudet er ekslusivt! Det er et begrenset antall plasser på Tidligski.

En god påske inneholder også god afterski. I Trysilfjellet er seterrocken på Knettsetra godt innarbeidet i mange gjesters påsketradisjoner. For 11. gangen arrangeres det i år seterrock. I god tid før de store påskedagene setter inn kommer utescena på plass. Alt ligger til rette for stor stemning på Knettsetra.

Artistene du hører i år er disse:
Mandag-tirsdag: Trubadur Deb Girnius
Onsdag: Torgeir & Kjendisene
Skjærtorsdag: Jahn Teigen, Rydell & Quick
Langfredag: Jahn Teigen, Rydell & Quick
Påskeaften: Jørn Hoel, Rydell & Quick

Et annet band med mange tilhengere i Trysil er The Yellowmike Band. De kommer til Trysil skjærtorsdag og langfredag og spiller til afterski ved Sindrestua på Turistsenteret.

Uansett hvor i fjellet du holder til er det aldri langt til en afterski som passer deg. Alle afterski- og utesteder i Trysilfjellet er klare for storinnrykk i påsken. Og blir påskeværet godt, kan dette bli en fantastisk påske med supre bakker og storslagen afterski.