OPPDAG COLORADO:
Aspen » | Copper Mountain »
Crested Butte » |
Telluride »
Steamboat » | Winter Park »
Fly til Denver: DIY til DIA

Opplev eventyrlige omgivelser, spektakulære hoteller, shopping og spa, og finn ut hvorfor Telluride er i en klasse for seg selv i Nord-Amerika.

Denne gamle gruvebyen er en magnet for kjendiser – Oprah og Tom Cruise har hus her – og sammen med A-lista kan du støte på både skibomser, kunstnere, musikere og toppsjefer i Telluride. Blandt byens historiske bygninger finner du lokale vannhull, femstjerners restauranter og luksushoteller.

Bekvemmelighet er et sentralt ord for beskrivelsen av Telluride. Fra byen til anlegget og fasilitetene der kommer du deg enkelt, gratis og miljøvennlig med gondolbanen, dag og natt, og på fjellet sørger to ekspress-gondoler og sju firestols ekspressheiser for bekvem heistransport etter amerikansk standard.

Restauranter og barer er det nok av både på fjellet og i byen, innkvartering finner du både i gangavstand til gondolen i byen, eller rett ved bakkene i fjellandsbyen. Fly til Denver, eller til en av de nærliggende regionalflyplassene Montrose og Telluride Airport.

Telluride

Skistedprofil: Telluride »
Mer om skikjøring i Colorado »
Fly med Icelandair til Denver »