Foran vintersesongen 12/13 har det skjedd en del forandringer i Oslo Skisenter, Grefsenkollen, både på eiersiden, prisene på sesongkort og tilbudet i skisenteret.

Per Bakke har sluttet som daglig leder i Kongsberg Skisenter, har kjøpt 100% av aksjene i Oslo Skisenter og startet som daglig leder der. Bakke forteller til Skiinfo.no at de ønsker å satse på familier og barn, ved blant annet å bortimot halvere prisene på sesongkort og utbedre Barnebakken og Familiebakken.

- Vi utvider barnebakken med 20 meter i bredden, og setter opp et skiband for nybegynnere og de aller minste, i barnebakken ved siden av barneheisen, skriver Per Bakke. Våre stikkord er bra skiforhold, rimelige priser og hyggelige folk, fortsetter han.

Kjøper du sesongkort online før 1. desember koster det 2000 kroner for barn og voksne, og kroner 5000 for en familie. Etter 1.12 koster kortene 15% mer.

Oslo Skisenter venter nå på stabil kulde for å kunne sette i gang snøprodusksjon for fullt, og har satt foreløpig forventet åpningsdato til 1. desember.