Det norske klesmerket Norrøna er i gang med en storstilt invasjon av Japan, og satser på å gjøre teknisk vinterbekledning med friske farger og den karakteristiske vikinghode-logoen til et alt vannligere syn også i puddersnøen på andre siden av jorden.

Markedssjef Bjørn Fjellstad i Norrøna Sport rapporterer fra salgsmøte i et som vanlig nedsnødd Japan på denne tiden av året. Pudderplankene har både han og Norrønas eier og administrerende direktør, Jørgen Jørgensen, selvfølgelig tatt med seg, og det ser ut som de har gode dager på jobb - eller "jobb". Klikk på bildet over for å se mer fra det åpne kontorlandskapet.

Les også: Guide til skikjøring i Japan

"Turen startet i Hakkoda på Hovedøya, til et av de eldste alpinanleggene i Japan, hvor den japanske Norrøna-distributøren har sitt årlige salgsmøte for utvalgte kunder. Tre dager med intensiv produkttesting stod på programmet, og utsiktene for mer Norrøna-bekledning i de japanske fjellene er blitt betraktelig større", skriver Fjellstad til Skiinfo.no.

- Nå har turen gått videre til Niseko, der det er over fire meter snø på toppen og massivt snøfall i værmeldingen for de neste dagene, forteller Fjellstad, som samtidig hilser at han ikke vil være å treffe på kontoret hjemme i Norge på enda ukes tid...  

Her kan du se film fra de første "arbeidsdagene" til Norrøna-gjengen i Japan: