Voss Fjellandsby, Myrkdalen har rikeleg med snø – over 3 meter på toppen - og det er optimale forhold for både langrenn og toppturar i nærområdet.

- Vi har fantastiske forhold og gler seg til påske! Etter eit vellykka Verdsmeisterskap i Freestyle er me nok ei gong klare til stortinntrykk, skriver Kaia Finne fra Myrkdalen Hotell

Påsken er spekka med eit spanande program – eit av høgdepunkta er gratis jazzkonsert i bakken 23. mars, som ei markering på at Vossa Jazz har 40.-års jubileum den helga. Utover i veka har me eit spanande program for både liten og stor. For dei minste er det alt frå barnerenn, skattejakt, familierenn og familieafterski. For dei som er litt eldre tilbyr me blant anna jibbecamp, ungdomsklubb og vannskikonkurranse. Lyst til å læra noko nytt? Då kan du melda deg på skredkurs denne veka.

Myrkdalen har ledig overnatting i Påsken – både i hytte og leilighet og på Myrkdalen Hotel. Det splitter nye hotellet – midt i bakken.

Hjå oss får du overnatting på hotellet frå 1220,- per person i dobbeltrom – inkludert heiskort og tre-rettarsmiddag. Fleire gode tilbod får du ved å kontakta bookinga vår.

Velkomen til fjells og fantastiske forhold!