Da vi var yngre var vi fornøyde med å kræsje på en sofa så lenge vi var først ut i heiskøen hver morgen. Vi kjørte hardt hele dagen og dro i den baren med lengst happyhour og billigst mat og det var vi fornøyde med.

Men etterhvert ble vi eldre og mer kresne. Det var ikke lenger nok med snø å kjøre på, vi ville spise gourmetmat i løypa, ha krystallfin snø og lokale mikrobryggerier til etterskikosen.

Og vi ønsket innkvartering med en høyere standard. Vi prøvde skiverdens Four Seasons og Carlton-hoteller, mest av alt ønsket vi å synke ned i et av disse hotellenes luksuriøse boblebad.

HotTubWithView3_Zermatt

Matterhorns lammende skjønnhet nytes best fra et boblebad i Zermatts Iglolandsby. 

Og, før vi glemmer å påpeke det, er boblebad faktisk USAs (nærmere bestemt i Sun Valley) oppfinnelse akkurat som stolheisen, så det er ikke så rart at tidligere og nåværende hollywood storheter som Clark Gable, Errol Flynn, Judy Garland, Marilyn Monroe, Paul Newman og Clint Eastwood har alle besøkt Sun Valley, Idaho på et tidspunkt.

Septieme Ciel Hot Tub

Planlegg morgendagens ruter i Verbier fra ditt eget boblebad i Septieme Ciel.

For noen mennesker er ikke engang luksuriøse hotell, utsøkt mat, superbe afterskicocktailer og fantastiske skiforhold nok. De trenger verdens beste utsikt og et boblebad å nyte det fra. Og skiindustrien leverer varene.

Her er noen av de flotteste badene å bade i:

Septième Ciel, Verbier, Sveits 

Verbier er vert for noen av verdens mest luksuriøse skiinnkvarteringer, inkludert Virgin sjef Richard Bransons "The Lodge", som koster opp til hundre tusen dollar i uka å leie i nyttårsuka. Men mange av de fantastiske badehusene i dette berømte anlegget, boblebadet i Septieme Ciel foreksempel, en utsøkt sveitservilla er tilgjengelig gjennom  Oxford Ski Company , har blant den beste utsikten man kan få.

HotTubWithView7_Verbier

Utsikten fra Septieme Ciels boblebad er simpelthen nydelig.

Hytta, som huser 12 mennesker og koster fra 15.450 brittiske pund å leie og oppover, er lokalisert på Sayoleyressiden av Verbier høyt over anlegget. Badets høye plassering langt over andre hus og lysforstyrring gjør at utsikten utover dalen er ekstremt god og stjernetitting på nattetid er enkelt uten forstyrrende lys.


Deer Lodge, Lake Louise, Canada

Lake Louise har fortjent sitt rykte som skianlegg i verdensklasse, men det er også kjent for noen av de mest inspirerende naturopplevelsene av de Canadiske Rockies rett fra selve løypa. Men hva hvis du ønsker å betrake fjellene fra et boblebad?

Takk og lov så har Deer Lodge, et av anleggets elskede innkvarteringer gjort noe med saken. Mer enn ett århundre siden det ble åpnet har de nåvæerende eierne vist den samme typen genialt initiativ grunnleggerne gjorde da de bygde hotellet sitt av enorme, lokale trær og bygd et boblebad på taket.

Den høyere plasseringen gir brukerne et fantastisk 360 graderns panorama av de nærliggende fjellene og isbreene inkludert Mount Lefroy, Mount Victoria og Mount Fairview og legger også et perfekt grunnlag for stjernetitting på natta da de menneskeskapte lysene ikke blender en.

Pris per person, per natt starter på 86 kanadiske dollar.

Header / Hot Tub Story

 

Riverrun, Cardrona/Treble Cone, New Zealand

New Zealand er blitt berømt som innspillingsstedet til Ringenes Herre trilogien og Hobbiten og har noe av den fineste naturen man kan finne på den sørlige halvdelen av kloden. Kombiner dette med noen av de beste skianleggene på planeten, inkludert [R780R, Cardrona] og Treble Cone, så kan du forvente en veldig givende ferie.

Du kan bosette deg midertidig på Riverrun ved Lake Wanaka som er midt i kjernen av en 500 måls privat tomt og kun en time fra Queenstown, "verdens utendørs hovedsstad".

Riverrun har et vakkert sedertreboblebad hvor man kan nyte synet av de sørlige alpene. Det er ikke bare utsikten de har tatt hensyn til, med store, kosete håndkler og en knitrende peis som hjelper deg å tre ut av det komfortable boblebadet når tiden er kommet for å nyte noen av de andre tilbudene Riverrun. Pakkeavtaler starter på 380 NZ dollar per rom, per natt.

 

Iglu Village, Zermatt, Sveits

Zermatt er en av planetens mest ikoniske skireisemål med tanke på utsikt, med Matternhorn som en av toppene man kan hvile sine øyne på. Det er fler luksuriøse innkvarteringer her enn nesten noe annet skianlegg, men for en helt unik boblebadopplevelse finnes det et ganske annerledes alternativ du kan prøve.

HotTubWithView1_Zermatt_CREDIT_PerretFoto.ch

Hva er den beste måten å holde seg varm på i en iglo? I et boblebad som dette i Zermatts Iglolandsby, naturligvis.

Iglolandsbyene er en kjede med snøinnkvarteringer som faktisk er bygd av snø på et halvt dusin av Europas toppanlegg hver høst. Hver av dem krever ca 3000 tonn snø for å fullføre og alle sammen åpner på første juledag hver vinter. I motsetning til det berømte ishotellet i polarsirkelen i det nordlige Sverige, tilbyr iglolandsbyene seperate snørom av varierende sort inkludert "romantiske" snøsuitter.

I Zermatt Iglolandsby har du den fantastiske muligheten for å synke ned i et boblebad langt over landsbygda og over 3000 meter over havet, på Gornegrat på motsatt side av Matterhorn. Mye bedre blir det ikke - prisene starter på 99 Euro per person, per natt.