Dag 1 - Hovden
Dag 2 - Haukelifjell

Roadtrippen vår har vært helt fantastisk. Are Tallaksrud, Espen Rønning og jeg, Eirik Aspaas har storkost oss i noe av det beste Norge har å by på. I går var vi i Røldal. Og FOR en dag.

Dagen begynte som tidligere beskrevet, med en tur til Haukelifjell. Etter dette hoppet vi i bilen, fulle av forventning, og stillte inn GPSen på Røldal. Kolonnekjøring og generelt dårlig føre var intet hinder, vi rakk akkurat heisen til kveldskjøringa.

Markedssjef for Røldal, Pelle Gangeskar møtte oss i bunn av heisen, og sjelden har vi sett en så entusiastisk kar, og sjelden har vi sett en så kraftig hodelykt. 

Pelle viste oss rundt til Røldals ukjente perler. Skiinfos nyeste selger Espen Rønning hadde sin første runde på pudder med hodelykt, og var euforisk da han kom ned.
- Å kjøre pudder med hodelykt er en helt syk opplevelse. Du kommer liksom inn i en slags boble, hvor det kun er deg, skia og snøen, gliser Espen etter en ganske vill pudderferd ned ukjent terreng.

I skrivende stund sitter vi atter en gang i bilen langs vakre norske fjorder, på vei mot Voss! Dette er verdens hyggeligste tur!

Følg med for flere bilder om en liten stund!