Hemsedal Skisenter besluttet i høst å flytte den store hovedparken tilbake til sin opprinnelige plassering i løype 22. Flyttingen gav mulighet til å starte på nytt, slippe løs de kreative kreftene i parkteamet og skape drømmeparken. Resultatet er en moderne og oversiktlig park med fleksible løsninger som brukerne lovpriser. Les hva noen av parkkjørerne sier om parken:  

Jibbeprofil Anders Backe: «Den nye Hemsedalsparken har fått en real facelift for året og -virkelig tatt steget opp som en av Norges beste parker!»
Redaktør Peter Gløersen i Playboard: «Hemsedal har flyttet parken til sin gamle posisjon og har en av landets beste parker igjen».
Mats på Facebook: ”Hoppen i hemsedal har aldrig varit bättre och sjukt många fina rails.”
Stian på Facebook: «Råå park dere har fått opp, den er sykt bra! Godt jobbet.»

En av målsetningene for den nye Hemsedalparken var å få en relativt «stor» park som kan kjører av mange. En av løsningene ble å bygge hopp etter ”roll-over-prinsippet”. Det vil si at man benytter mye snø i hoppene og landingene, noe som gjør luftferden mellom kicker og landingen mer stabil. Ladningene er også lengre og brattere, noe som er positivt for sikkerheten og følelsen for kjørerne. Hoppene har flere kickers å velge mellom, og det er lettere og tryggere å lære nye triks. Resultatet er en park brukere på de fleste nivå finner seg godt til rette i.

Rail-linjen er også verdt å nevne. Det er investert i elementoppsett med nye, kreative og solide rails. Elementene er plassert slik at man kan kjøre kun rails eller kun hopp fra toppen og ned, eller man kan velge en av de naturlige overgangene mellom linjene for å kjøre en miks av element etter eget ønske. Nederst i parken er det bygget en etterlengtet «left-corner», som komplementerer «right-corner» i Panoramaparken. Parken har også flat, down og flatdown rails, shootout rail, shortbonk-barrel, close out rail med bank, spine tønne og staircase med donkeykink.

Parken har 3 røde linjer med tilsammen 9 hopp, 1 corner og 10 railelementer, og har totalt sett blitt mer sosial, mer komplett og mer oversiktlig. Etter flyttingen har også parken kommet nærmere sin «lillebror» Jump Street, Olaheisen og Tindenkiosken, slik at alt nå ligger til rett for en flott dag i parken sammen med venner og familie.