Snøen ligger lenge i Hemsedal, så når heisen stenger 11. mai er det bare å ta frem fellene og traske til topps. Hemsedal Aktiv arrangerer Toppturhelga 22.-25. mai som passer for både nye og erfarne entusiaster.

Hemsedal Aktiv i samarbeid med Jørgen Aamot i Fjellsentralen, Skarsnuten Hotell og Softresor inviterer til en sosial og innholdsrik toppturhelg 22-25. mai. Her blir det skikjøring i herlig vårslush, sosialt samvær, foredrag, filmer, god mat, guidede toppturer, toppturkurs, skredredningskurs og mye mer.

Det er på denne tiden av året toppturer på ski er på sitt beste, så gå ikke glipp av en en flott helg full av aktive og gode opplevelser på fjellet sammen med noen av våre fremste fjelleksperter og ikke minst likesinnede toppturentusiaster!

-          Vi ønsker å skape et sosialt, trygt og aktivt arrangement som avslutter opptursesongen, og på samme tid kanskje inspirerer fler til å prøve seg på en topptur! Vi satser på å ha høy kvalitet i alle ledd, men samtidig tilby en pakke til en god pris, sier Marit Foss, prosjektleder i Hemsedal Aktiv.

Passer for alle nivå
Deltakerne kan velge å være med på guidete toppturer, topptur med skredkurs eller et introduksjonskurs til topptur. Guidene er sertifiserte og lokalkjente i Hemsedalsfjella og alle turene har maksimalt 6 deltakere pr guide. Skarsnuten Hotell er samlingsplass for alle deltakerne, her blir det foredrag, film og bildevisninger fra dagens opplevelser og selvfølgelig servering av deilig mat med Hemsedal beste utsikt.

Viktige stikkord for helga er å gi gode opplevelser i fjellet som igjen kan gi påfyll i en ellers stressende hverdag. Målgruppen for arrangementet er voksne i alle aldre som vil oppleve en ny side ved Hemsedal og samtidig nyte en helg med likesinnede.

Toppturhelgen strekker seg fra torsdag-søndag, og det arrangeres turer og kurs fredag og lørdag. Inkludert i pakkeprisen er mat, guiding, overnatting på Skarsnuten Hotell eller i leilighet ved hotellet. Det er også mulig å låne utstyr for de som trenger det. For de som har egen overnatting kan man kjøpe dagspakker for en eller to dager uten overnatting, men med guiding/kurs, mat og lån av utstyr. Det hele avsluttes med Skarsnuten Hotells legendariske brunch på søndagen og mulighet for å prøve seg på andre aktiviteter i Hemsedal.

Se hele programmet på www.skistar.com/no/Hemsedal.

For mer informasjon og bestilling:
Hemsedal Aktiv
Marit Foss
E-post info@hemsedalaktiv.no
Telefon: 320 55 318