Etter fjorårets suksess med over 30.000 besøkende, er både gleden og forventningene store når portene åpner i Oslos største utendørs aktivitetspark. Det ser allerede ut som denne sommeren blir vel så bra - flere dager er utsolgt, og pågangen fra utdrikningslag, bursdagsplanleggere og ikke minst bedrifter er stor.
- Etter en innholdsrik 17.-mai feiring håper vi mange finner turen opp i klatreparken. Hva er vel bedre enn en aktiv dag i skogen etter trengsel, folkehav og hyppig bruk av 17.-mai tuter,  sier Espen Bengston, daglig leder i Oslo Sommerpark.
- Hos oss kvitrer fuglene i skjønn harmoni med lyden av zip-lines og oppspilte hvin, legger han til med et smil.

Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken - her er det løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene er høye!

Så hva er en klatrepark?
En klatrepark består av ulike hinderløyper festet i trærne. Løypene består av hindre, nett, gyngebroer, tuneller, stiger, balanse- og tau-elementer, med mer. Hindrene er fra 0,5 - 20 meter over bakken. I klatreparken finner du 900 meter zip-lines og over 140 elementer som er fordelt på 9 løyper med ulik vanskelighetsgrad. Den lengste zip-line er over 150m og går 20m over bakken.
- Klatreparken er for alle - enten du er 5 år eller 85 år. Vi er overbevist om at sunne uteaktiviteter og mulighet til å teste egne grenser, vil gi en vellykket dag med mange gode opplevelser. Oppspilte hviiiin er hverdagskost her hos oss. Latteren sitter løst og morsomme historier skapes. Velkommen, sier Bengtson.