Suksessen fra i fjor gjentas med 2 sykkelcamper på samme helg.
- Datoen er 15. til 17. august, og stedet Hemsedal, med Hemsedal Skisenter som base. Campene arrangeres av MX-Training og er delt opp i én 2-dagers downhillcamp og én 2-dagers stisykkelcamp, forteller Hilde Hagen i SkiStar.

Begge campene vil ha fokus på personlig feedback og hvordan trene for å bli en bedre syklist.
- Kurset blir delt inn i nivåtilpassede grupper, slik at både mosjonist og aktiv konkurransekjørere får veiledning på sitt nivå, sier Hagen.
- I løpet av sticampen blir det teknisk trening og guiding rundt på Hemsedal’s fineste stier, i år med Steinar Willassen og Magnus Grönberg som trenere, legger hun til.

Downhillcampen finner sted i Hemsedal Bikepark, med blant annet trening i svingteknikk, bremseteknikk, akselerasjon, sporvalg m.m.
- Videoanalyse vil bli benyttet slik at deltakerne kan se seg selv i ulike momenter, og tydeliggjøre forbedringspotensialet. Det blir også lag fokus på hvordan trene downhill på sikreste mulig måte. Dette er en tøff sport der det er viktig å forebygge skader.

Base for campene blir på Hemsedal Alpin Lodge. Innlosjering skjer i fine leiligheter praktisk beliggende nederst i Hemsedal Skisenter, og egen kokk sørger for måltider gjennom hele kurset. Ytterligere informasjon med program og priser finnes på www.skistar.com/no/Hemsedal/Events/.