Til helgen er det meldt kaldt med nedbør, noe som dere alle skjønner at betyr; snø! Tyin-Filefjell sesongåpner med 700 meter sammenhengend nedfart førstkommende fredag.I tillegg vil barneområdet med en heis åpnes opp. Det planlegges altså med to åpne heiser på Tyin-Filefjell kommende helg. 
- Dermed er det duket for sesongstart i vinterlige omgivelser på destinasjonen midt mellom øst og vest. Vi vil å ha åpent hver helg frem til jul og deretter hver dag ut sesongen fom. 20. desember. I fjor hadde Tyin-Filefjell åpent helt til .1 juni, forteller daglig leder Magne Grihamar.

Det er ikke bare de nedoverkjørende Tyin-Filefjell frir til i helgen, også langrennsløypene er gode.
- Langrennsløyper har blitt preppet på Tyin i to helger allerede. Og til helgen håper vi at dette tilbudet forbedres ytterligere, og at minst 10 km langrennsløyper på natursnø er åpne til helgen, forteller Grihamar.

På Skiinfos snøvarsel kan vi se at hele 27 skianlegg står oppført med meldt snøfall over 10 centimeter. Dette er GODE nyheter!

Røldal: 19cm
Hovden: 18cm
Haukelifjell: 18cm
Vrådal: 17cm
Hallbjønnsekken: 16cm
Lifjell: 16cm
Rauland - Vierli: 16cm
Myrkdalen - Voss: 15cm

Men snø uten heis er lite interessant (for de aller fleste av oss), men fortvil ikke, til helgen er det nemlig flere skianlegg som åpner heisene for deg som bare må få snø under skiene eller snowboardet. Listen er oppdatert torsdag klokken 11:45, men endringer kan oppstå.

Tyin - Filefjell (åpner fredag 21/11)
Gaustablikk - Gaustatoppen
Sjusjøen
Rauland - Vierli
Bjorli
Gålå

Disse har holdt åpent noen dager allerede:
Skeikampen
Kvitfjell
Storefjell - Gol
Aurdal - Valdres


Vi garanterer ikke for åpningsdatoen, både vær og vind har innvirkning på denne. Følg derfor nøye med på denne siden!