Du trenger ikke dra til påskefjellet for å finne snø og storfjellfølelse. De neste dagene ringer pudderalarmen hos Skiinfo og det er meldt store snøfall i Oslo Vinterpark. Det er flotte forhold i bakken og aktivitetene er mange.

"Det er rett og slett helt konge at det er meldt så mye snø de neste dagene. 34 cm på tre dag dager er rått rett før påske!" sier Espen Bengston, daglig leder. "Det kommer til å bli en skikkelig bra påske for våre gjester. At det i tillegg er meldt sol de påfølgende dagene gir Oslofolk en helt unik fjellfølelse - midt i byen. Vi er heldige!"

I Oslo Vinterpark er alle bakkene åpne og det meldes om deilig påskeføre. Terrengparken er nettopp bygget om og både hopp, raillinjer og pipene brukes flittig hver dag. I påsken er anlegget åpent hver dag kl 10-17.

Påskekarneval
Påskeaften inviterer vi til hyggelige familieaktiviteter i Oslo Vinterpark. Alle barn (og gjerne voksne) oppfordres til å kle seg ut. Vi lager familieskirenn og morsomme aktiviteter for store og små. Bakken pyntes, elgen kommer og vi ønsker alle velkommen - med eller uten ski. Flotte premier fra blant annet Sweet, We Ski og Dagens Næringsliv.

Våre ansiktsmalere står klare for å male tigere eller fantasimonster i anlegget - gratis for alle :)
Psssssst! Alle utkledde barn får gratis heiskort. Bruk kodeord "påskemonster" i kassa.

Påskecamp
Vi kjører 3-dagers samling i påskeferien med våre beste park- og snowboard coacher som er klare for å inspirere, motivere og dele triks med deltakerne. Aktiviteten vil være for aldersgruppene 8-10 år og 10-14 år. Det legges til rette for både jibbere og snowboardere. Det er fremdeles ledige plasser på Påskecampen.

Aktiviteter
28. mars - NM Freeski Superpipen
28. og 29. mars - Vinterpatruljen inviterer til familiemoro i Wyller
31. mars - Pipeshred med Marius Otterstad
4. april - Påskekarneval
11. april - Burton Mountain Festival
12. april - End of Season cross event med Scando