Sølvmedaljevinneren i OL 2014, har nok en gang valgt å legge sesongavslutningen til Vierli Terrengpark i Rauland. Med øvrige snowboardproffer som Aleksander Østreng, Andreas Wiig, Torgeir Bergrem og Len Roald Jørgensen, er crewet i RK1 klare for å lage sin neste snowboardfilm som vil bli lansert høsten 2015.

 

Emil Fossheim, en av verdens beste parkbyggere, legger nå siste hånd på Norges beste vår park. En del av hoppene og elementene er så store og avanserte at det kun er forbeholdt proffe utøvere i lukket terrengpark.

 

Lørdag 9. og søndag 10. mai, inviterer Vierli Terrengpark til avslutningshelg, hvor man kan bevitne galskapen fra første rad, og ikke minst være med å kjøre med proffene. Det vil bli bygget flere elementer slik at alle nivåer kan delta.

 

”Vi har fremdeles 1 meter med snø i Vierli Terrengpark, og mange nye elementer i parken. Dette har vært en fantastisk sesong, og vi ønsker å takke alle våre brukere med å bygge Norges beste vår park og invitere til avslutningshelg i parken 9. og 10. mai” ,sier Elisabeth Tellefsen, salgs- og markedssjef ved Vierli Turistsenter.

 

Vierli Terrengpark er et rendyrket anlegg for parkentusiaster. Parken har et brett utvalg av rails, hopp og linjer for både nybegynner, viderekomne og avanserte snowboardere og twintippere