Norge

Hemsedal og Trysil åpner på fredag

7th November 2016 | skiinfo.no

Skisteder i denne artikkelen: Gausta Skisenter, Trysil, Hemsedal, Beitostølen, Hafjell, Skeikampen, Kvitfjell, Vrådal, Bjorli Skisenter AS

Fredag 11. november er det sesongåpning i Hemsedal.

Fredag 11. november er det sesongåpning i Hemsedal.

Foto: Kalle Hägglund / Skistar

Optimale værforhold – snøfall, minusgrader og snøkanoner i arbeid gjør at Trysil og Hemsedal kan åpne heisene allerede på fredag.

Skogen er tung av vakker natursnø, fjellet er hvitt og snøproduksjonen går døgnet rundt. På fredag klokken 09:00 kan du kapre årets første heis i Hemsedal eller Trysil.

– Nå gleder vi oss. Den siste uken har vært perfekt med snøfall og kulde, og ifølge langtidsvarselet blir det kjølige været liggende, sier markedsansvarlig i SkiStar Hemsedal, Kenneth Larsen.

I Hemsedal åpner de Hollvin Ekspress med Hemsedalløypa og Trolløypa i barneområdet. Larsen forteller i en pressemelding at de med gode forhold for snøproduksjon vil åpne flere bakker så snart de er klare.

Parkelementer i Trysil

I Trysil åpner Fjellekspressen og bakke 15, pluss bakke 21 i barneområdet Eventyr. Nederst i bakke 15 blir det satt ut parkelementer. Både i Hemsedal og Trysil har det kommet omkring 30 cm med natursnø de siste dagene, og det er meldt kalde temperaturer fremover. 

Se hvor mye snø de ulike anleggene har fått her

Magne Sanaker Lohne (t.v.) og Halvor Nordli jubler for sesongstart i Trysil fredag 11. november.   - © Ola Matsson / Skistar

Magne Sanaker Lohne (t.v.) og Halvor Nordli jubler for sesongstart i Trysil fredag 11. november.

Foto: Ola Matsson / Skistar

– Som alle andre ønsker vi å komme i gang med sesongen. Vi er godt forberedt og det er alltid moro å ønske gjestene velkommen til en ny sesong, sier driftssjef i SkiStar Trysil, Jan Linstad.

Flere åpne anlegg

Til helgen blir det mulig å stå på ski i flere norske skianlegg. Kvitfjell åpner onsdag 10. november og Hafjell, Gaustablikk, Skeikampen, Ål Skisenter og Vrådal åpner lørdag 12. november. Beitostølen åpnet en løype 5. november, Bjorli åpnet 29. oktober, mens Sjusjøen og Geilo har hatt åpent på tidligsnø siden høstferien. 

Se den fulle oversikten over når skianleggene åpner her

 

Annonse

Annonse

Dagens snøfall

Ingen skisteder har fått nysnø idag – Pray for snow!