Norge

Nå kan du vinne Salomon Dream Trip

12th December 2016 | skiinfo.no

Nå kan du vinne drømmeturen med Salomon og XXL. Her er Salomon på tur i Felsen i Sveits.

Nå kan du vinne drømmeturen med Salomon og XXL. Her er Salomon på tur i Felsen i Sveits.

Foto: Salomon

I samarbeid med XXL arrangerer Salomon nå Dream Trip for norske og svenske skikjørere. Vinneren får ta med seg en venn til Chamonix, og de får fire dager med heftig skikjøring og spennende opplevelser. Med på turen blir frikjører Kaj Zackrisson.

— Kaj er profesjonell frikjører og reiser verden rundt, men akkurat denne helgen blir han med deg på tur, skriver XXL på sine nettsider. 

Turen skal finne sted 23.-27. mars 2017. I tillegg til flyreise, opphold og mat får vinneren nye ski, støvler og bekledning fra Salomon.

Du må være 18 år for å delta, og vinneren offentligjøres i uke 2.

Tidligere vinnere

I høst publiserte Salomon TV episoden "Freeski Dream Trip 2". Da var det kanadiske Tim Loch som fikk sin største drøm i oppfyllelse. Han ble vinneren blant over 5000 søkere, og fikk være med Salomon TV på tur med de kjente skikjørerne Chris Rubens, Mike Douglas og Cody Townsend. Se filmen fra drømmeturen til Tim Loch her:

Video

Filmcrew med på turen

Også med den norske vinneren vil det følge med et filmteam som skal filme og dokumentere hele turen. En svensk vinner vil også være med. I tillegg til frikjøreren Kaj Zackrisson vil det være med en rekke sertifiserte skiguider som er kjent i området. 

For å vinne trenger du å fylle ut et skjema. Det er ingen krav til skiferdigheter, men de oppfordrer folk til å legge ved et skiminne til søknaden. Her kan du legge ved et bilde eller en video som du har lastet opp på nettet. For å nå gjennom tror vi at det kan være lurt å legge ved noe kreativt og fett her. 

Her kan du melde deg på

Se flere videoer fra Salomon TV her

Bildegalleri

Drømmetur med Salomon og XXL. - © Salomon
Salomon på Svalbard. - © Salomon
Salomon - © Salomon
Salomon - © Salomon

Se alle

Annonse

Annonse

Dagens snøfall

Mest lest sist uke

Lær deg å carve riktig: Grunnleggende elementer i carvingteknikk ©Andrew Mirabito/Kicking Horse

Lær deg å carve riktig: Grunnleggende elementer i carvingteknikk

Her får du gode tips til hvordan du kan få til de perfekte carving-svingene.