Norge

Her kan du se når Burton Mountain Festival kommer til ditt skianlegg

20th December 2016 | skiinfo.no

Her kan du se turnedatoene for Burton Mountain Festival i Norge 2017.

Her kan du se turnedatoene for Burton Mountain Festival i Norge 2017.

Foto: Burton archive

I januar legger Burton Mountain Festival ut på veien igjen. Arrangørene lover at årets festival skal bli en aktiv, kul og energisk opplevelse med underholdning, innovative aktiviteter og konkurranser med premier for alle aldersgrupper. 

Merket Burton ble etablert for 40 år siden av Jack Burton. De er mest kjent for snowboard. I Norge er det management- og eventbyrået Fast Forward som arranger sin egen versjon av Burton Mountain Festival. Festivalen tilbyr snowboard- og fresski-aktiviteter for hele familien.

— Burton har en klar og tydelig profil som blant annet fokuserer på bærekraft, aktivitet, frihet og glede. Dette er også Burton Mountain Festival tuftet på, og underholdningen, våre samarbeidspartnere og variasjon mellom de ulike aktivitetene speiler dette, uttaler daglig leder i Fast Forward Management & Event, Jan Erik de Lange Gullaksen.

Aktiviteter:

2 – 6 år:

Burton Riglet Park. Innovativ og kul snowboardaktivitet for de aller minste. Lån av gratis utstyr og veiledning fra Burton-crew. Diplom med bilde til alle små deltagere!

8– 12 år:

Burton Junior Jam. Intim slopestyle-arena. Alle deltagere får kul Burton t-shirt til odel og eie. Burton-pokaler til de som utmerker seg på en positiv måte.

12 – 15 år:

Garmin Rail Jam Session. Rail Jam med premier fra Garmin og Burton.

Nyhet! G-Shock Experience, 15 års aldersgrense!

Rail jam og Big jump! Winner takes all! Fete premier fra G-Shock og Burton + 3000 cash!

 

Video

Annonse

Annonse

Dagens snøfall

Ingen skisteder har fått nysnø idag – Pray for snow!